Сесія Брошнів – Осадської ОТГ та “ультиматум” обласного депутата Назарія Іваніва (відео+документ)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

11 червня відбулася чергова сесія Брошнів-Осадської селищної ради, на якій серед інших були розглянуті питання щодо земельних відносин, створення архіву громади, формування кадрового резерву посад та інше.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Селищний голова Тарас Манорик проінформував депутатів про дивний лист, який надійшов від депутата фракції «Платформа Громад» в Івано-Франківській обласній раді Назарія Іваніва в якому останній запропонував до 1 червня 2021 року розглянути подальшу долю об’єкту незавершеного будівництва спорткомплексу прийнятого ним у каденцію селищного голови на баланс Брошнів – Осадської територіальної громади. Зокрема у листі пан Іванів зазначив:

«Я очікую до 1 червня 2021 року на  Ваше рішення щодо готовності передати цей об’єкт незавершеного будівництва спорткомплексу із балансу Брошнів -Осадської територіальної громади на баланс обласного рівня. Якщо таке рішення буде прийнято Вами позитивно, то я, Іванів Назарій Іванович, беру на себе відповідальність процес повної його добудови і передачі вже готового завершеного об’єкту спорткомплексу у власність Брошнів -Осадської ТГ!»

В разі прийняття Вами рішення залишити цей об’єкт на балансі Брошнів -Осадської ТГ і продовжувати його будувати своїми силами, то у такому випадку я, як депутат Івано-Франківської обласної ради , знімаю з себе будь-яку відповідальність щодо сприяння у будівництві цього об’єкту»  – зазначив обласний депутат Назарій Іванів.

Зрозуміло, що такий лист пана Назарія Іваніва є своєрідним піар кроком, який не містить під собою жодного юридичного підґрунтя, адже будівництво будь -яких об’єктів чи то місцевого чи обласного значення не входить у компетенцію депутата обласного рівня, а як мінімум належить до відання юридичних осіб таких як місцеві, обласні ради тощо. Така позиція депутата від місцевої франківської партії «Платформа громад», є явно незрілою, не патріотичною та шкідливою для громади і не личить представнику «слуг народу» в обласній раді тим більше, що сам пан Назарій очолював Брошнів -Осадську ТГ.

також читати: Мільйонні борги та комунальні проблеми залишив громаді колишній Брошнів-Осадський селищний голова Назарій Іванів (відео+фото)

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.