Прикарпатців запрошують подавати заявки на премії імені Максима Рильського та Лесі Українки

Новини, Суспільство

Прийом заявок на участь у конкурсі здійснює Державний комітет телебачення та радіомовлення України на виконання відповідних постанов Кабміну.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Івано-Франківської ОДА.

Так, конкурс на здобуття премії Кабінету міністрів України імені Максима Рильського проводиться у двох номінаціях: переклад українською мовою творів видатних зарубіжних авторів та переклад творів українських класиків і сучасних авторів мовами народів світу. Він триватиме до 1 листопада.

Премія Кабінету міністрів України імені Лесі Українки присуджується за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва у чотирьох номінаціях:

– літературні твори для дітей та юнацтва;

– художнє оформлення книжок для дітей та юнацтва;

– театральні вистави для дітей та юнацтва;

– кінотвори для дітей та юнацтва.

Кінцевий термін подання до Держкомтелерадіо заявки для участі у конкурсі – 1 грудня 2021 року.

Більш детальну інформацію про умови конкурсу можна дізнатися за посиланням http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=178385&cat_id=79823.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.