Рабська праця та мізерні зарплати на Укрзалізниці (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Подорожуючи до міста Києва знімальна група Голос ІФ поспілкувалася із провідницями Укрзалізниці, які розповіли про рабську працю та мізерні, жебрацькі зарплати.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За словами працівниць потяга вони мали би працювати за графіком 7/7, тобто сім днів працювати і стільки ж відпочивати. отримуючи зарплату 4700 грн. на руки. Умови перевезення та стан рухомого складу на Укрзалізниці залишається незадовільним так, як у своїй більшості локомотиви та вагони випущені у 70-80 -х роках минулого століття.

У Європі такі потяги можна побачити лишень у музеях. На цьому фоні виглядає дивно та дико, що керівництво та члени Наглядової ради Укрзалізниці отримують сотні тисяч, а іноді і мільйони гривень зарплати.

На думку журналіста та громадського діяча Ростислава Гудзінського така ситуація стала можливою у зв’язку із тим, що Укрзалізниця роками розграбовувалася, грузові перевезення товарів олігархами та друзями президентів проводилися у збиток підприємству.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.