Топ-чотири продукти, які розгладять зморшки

Здоров'я, Новини, Суспільство

Є простий спосіб зменшити шкідливий вплив на шкіру й зробити її гладенькою та здоровою.

Єдине, що потрібно – додати деякі продукти в раціон.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням lady.tochka.net.

Уповільнити старіння шкіри, наприклад, можна завдяки червоному болгарському перцю. Він містить багато амінокислот, вітамінів і мікроелементів, які впливають на синтез колагену в організмі. Якщо його їсти регулярно, то можна й зміцнити волосся.

Морква є одним із найкращих джерел ретинолу й бета-каротину, які захищають шкіру від пошкодження вільними радикалами. Поєднуючися з вітаміном D, морква стає потужним антиоксидантом, який не дає шкірі швидко старіти.

Зелений чай також один із необхідних продуктів. Містить поліфеноли, які мають протизапальні й антиканцерогенні властивості. Речовини перешкоджають шкідливому впливу УФ-променів, а в поєднанні із сонцезахисними засобами здатні запобігти раку шкіри.

Якщо їсти м’ясо індички, то виділяється карнозин. У поєднанні з колагеном, він стає його стабілізатором і на певний час забезпечує стійкість клітин колагену до руйнування.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.