Юні гравці “Прикарпаття” борються за вихід до Фіналу чотирьох U-19 (відео+фото)

Новини, Суспільство

Юніори франківського “Прикарпаття” у поточному сезоні зуміли пробитись до чвертьфіналу Першої ліги U-19, фінішувавши другими у групі 1 регулярного чемпіонату.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

А вже у понеділок, 24-го травня, підопічні Сергія Пташника і Віктора Данищука відіграли перший матч плей-офф проти лідера групи 2 столичної ДЮСШ-15, в якому зуміли здобути переконливу перемогу, інформує “Галка” з посиланням на сайт футбольного клубу.

Якщо перший тайм звітного матчу завершився без забитих м’ячів, то після відпочинку господарів “прорвало” – голи Багрія, Андрейчука та Данилюка підсумували впевнену звитягу прикарпатців з “сухим” рахунком 3:0. Матч-відповідь відбудеться у п’ятницю, 28-го травня, у Києві. У разі позитивного результату за сумою двох ігор “Прикарпаття” вийде до четвірки найсильніших команд дивізіону U-19 і в півфіналі зустрінеться з переможцем пари “Любомир” (Ставище) – “Буковина” (Чернівці).

Не менш вдало складається сезон і для вихованців СДЮСШОР “Прикарпаття”, які стали переможцями комплексного заліку Вищої ліги ДЮФЛУ (група 4) та завоювали право наступний сезон розпочати у найвищому дивізіоні дитячо-юнацьких змагань – Еліт-лізі, де грають гранди українського футболу – донецький “Шахтар”, київське “Динамо” тощо. Окрім того, вихованці Олега Вікарюка (U-16) та Олександра Микуляка (U-14) продовжують боротьбу за нагороди у своїх вікових категоріях.

Минулої неділі франківці відіграли перші поєдинки чвертьфінальної стадії. 16-річні футболісти у гостях мінімально поступились столичній ФА “Арсенал” (1:2), тоді як 14-річна команда з таким же рахунком вдома обіграла однолітків з київської КДЮСШ “Чемпіон”. Матчі-відповіді в обох вікових категоріях заплановані на найближчу неділю, 30 травня.

ДЮФЛУ. Вища ліга U-16. Плей-офф
СДЮСШОР “Прикарпаття” – ФА “Арсенал” (Київ)
30 травня (неділя) – 12:00, стадіон “Хет-трик Арена”

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.