Прикарпаття отримало партію вакцини проти COVID-19 (фото)

Економіка, Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство

В Івано-Франківській області вже використали більшість доз вакцини, привезених раніше. Сьогодні область отримала нову поставку. Приїхало 10800 доз вакцини CoronaVac, повідомив голова ОДА Андрій Бойчук.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Нею зможуть отримати щеплення працівники паливно-енергетичного комплексу, держспецзв’язку та санаторно-курортних закладів. Окрім того, триває імунізація прикарпатців іншими вакцинами.

“Важливо продовжувати вакцинацію. Хоча ситуація із захворюваністю на COVID-19 в області зараз стабілізувалася, та легковажно ставитися до хвороби не можна. Ми повинні повністю перервати ланцюг захворюваності” – зазначив очільник області.



Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.