Поліція відкрила кримінальне провадження відносно колишніх керівника та бухгалтера ОСББ “Південний” у Івано-Франківську (відео+документи)

Відео-новини, Економіка, Кримінал, Новини, Суспільство

В травні та листопаді 2020 року кореспонденти щоденної онлайн – газети Голос ІФ вже писали, про проблеми в ОСББ «Південний», який знаходиться в м. Івано-Франківську, вул. Південний Бульвар, 33

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Місцевий активіст Василь Томашевський каже, що в даний момент голова ОСББ «Південний» Ярослав Богаченко переобраний, втратила посаду і його дружина – бухгалтер об’єднання Марія Богаченко. Також пан Василь зазначає:

«В нашому будинку майже 80 % квартир проживають пенсіонери, люди похилого віку. За час перебування на посаді голови ОСББ «Південний» Ярослав Богаченко та його дружина – головний бухгалтер допустили численні фінансові порушення та зловживання – це не припустимо.

Кричущий приклад зловживань родина ОСББшників допустила і після звільнення з посади Ярослава Богаченка. Через кілька днів, як пан Ярослав був звільнений з посади його дружина Марія зняла з рахунку 2000 грн., нібито на потреби будинку, це є грубим порушенням закону» – зазначає мешканець будинку Василь Томашевський.

також читати: Мешканці ОСББ “Південний”, що в Івано-Франківську скаржаться на фінансові порушення

Із заявою про злочин пан Василь звернувся до Івано-Франківського РУП, однак працівники поліції у порушення закону не внесли його заяву до ЄРДР, тому пенсіонер змушений був шукати правду в Івано-Франківському міському суді. 21 травня 2021 року слідчий – суддя Домбровська Г.В. забов’язала СВ Івано-Франківського РУП внести до ЄРДР відомості по заяві Василя Томашевського.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.