У Вільхівцях відбулося свято до Дня Вишиванки (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

На День Вишиванки у Вільхівцях, що у Чернелицькій територіальній громаді, відбулося грандіозне свято приурочене українській вишивці.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Організували святкування освітяни громади за підтримки місцевого підприємства ППА “Вільхівці”, учасниками та артистами на святковому дійстві стали школярі з усіх навчальних закладів Чернелицької територіальної громади. Загалом, зі слів організаторів, на вільхівцівський стадіоні “Чайка” для участі у святі прибули понад триста учнів. Які спершу пройшли вишиванковою ходою навколо стадіону, а потім співами і танцями звеселяли присутніх.

Опісля святкового концерту на гостей свята чекав видовищний флешмоб. Діти з вишитими рушниками склали на футбольному полі слова “Україна”, “Мир” та “Воля”. По закінченні свята всіх дітей частували солодкими пампушками та чаєм.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.