Володимир Зеленський склав присягу президента (відео)

Новини, Політика, Суспільство

20 травня 2019 року Володимир Зеленський склав присягу президента України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Gazeta.ua.

О 9:57 він прийшов на площу біля парламенту. Люди аплодували і робили фото. Зеленський вітався. Червоною доріжкою пройшов у Верховну Раду.

“Ми збудуємо країну інших можливостей. Де всі рівні перед законом, де є чесні та прозорі правила гри. Одні для всіх. А для цього до влади повинні прийти люди, які будуть служити народу.

І я дуже хочу, щоб у ваших кабінетах не було моїх зображень. Бо президент – не ікона, не ідол, президент – це не портрет. Протягом свого життя я намагався робити все, щоб українці усміхалися. Це була моя місія. Тепер робитиму все, щоб українці принаймні більше не плакали”, – сказав Зеленський.

Через рік Зеленський дав велику пресконференцію. Низці ЗМІ відмовили в акредитації. В Офісі президента це пояснили карантинними заходами.

Журналістів зібрали на галявині біля Маріїнського палацу. Зеленський відповідав на запитання три години.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.