Поліцейські Франківщини змагалися у легкоатлетичному кросі (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Змагалися працівники поліції за першість з легкоатлетичного кросу на міському озері в Івано-Франківську, повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

До змагань долучилися правоохоронці територіальних відділів та відділень поліції, поліцейські роти поліції особливого призначення (РПОП) та управління корпусу оперативно-раптової дії (УКОРД). Жінки змагалися на дистанції 1000 м, а чоловіки — на 1000 м, 3000, 5000 м. В загальнокомандному заліку переможцями стали спецпризначенці РПОП, друге місце зайняли працівники УКОРД, а третє – правоохоронці Івано-Франківського районного управління поліції. Також визначено переможців за підсумками легкоатлетичного кросу на відповідні дистанції.

Команди і кращих легкоатлетів відзначено кубками, медалями та грамотами.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.