ЄС може розглянути членство України вже наступного року

Новини, Політика, Суспільство

Європейський союз може невдовзі переглянути політику сусідства.

Перегляд має стосуватися усіх країн східної Європи. На це очікує Україна, заявила віце-прем’єр-міністр України з європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина в ході онлайн-дискусії Київського безпекового форуму, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Країни ЄС розуміють необхідність нової політики сусідства. Такий крок міг би створити нові формати і можливості для країн, що прагнуть вступу чи тіснішої інтеграції. Але втома від розширення дійсно є. Йдеться про те, що країна з понад 40 мільйонами споживачів прагне приєднатися до ринку, де є 500 мільйонів споживачів. Це один з найбільших інтеграційних дискурсів, який було розпочато в останні роки з такими країнами Східної Європи, як Україна”, – сказала вона.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.