Олексій Кучеренко: Санкції США можуть мати серйозні наслідки для активів Коломойського

Новини, Суспільство

Санкції, запроваджені США стосовно бізнесмена Ігоря Коломойського, є неординарним політичним рішенням, яке може мати серйозні наслідки і для його активів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Про це народний депутат від «Батьківщина», заступник голови енергокомітету Верховної Ради Олексій Кучеренко розповів агентству «Інтерфакс-Україна», передає пресслужба столичного партійного осередку.

«Коли США накладають санкції, то це, власне кажучи, серйозні речі, і вони, відповідно до їхнього законодавства, далі можуть поширюватися й на активи. Тим більше, якщо йдеться про корупцію. Я не хочу поспішати з висновками, але вже зрозуміло, що це неординарне політичне рішення, яке точно не піде в позитив тому, стосовно кого його ухвалюють», – сказав політик.

Як повідомлялося, держсекретар США Ентоні Блінкен оголосив про санкції проти олігарха та колишнього українського державного діяча Ігоря Коломойського через його причетність до корупції.

Блінкен зазначив, що у своєму офіційному статусі голови Дніпропетровської області України з 2014 до 2015 року Коломойський був причетний до корупційних, зокрема використовуючи свій політичний вплив і офіційну владу для особистої вигоди.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.