“Школа соціального волонтера” запрошує студентів (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

У Єдиному центрі надання реабілітаційних та соціальних послуг щорічно запрошують студентів до участі в програмі “Школа соціального волонтера”, пише на своїй фб сторінці Коломийська міська рада.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Тут вони більше дізнаються про соціальну відповідальність та отримують навички роботи волонтером.

У рамках програми перший заступник міського голови Олег Токарчук розповів студентам про основи домедичної допомоги. Під час зустрічі він розповів студентам як правильно надати першу допомогу потерпілим від кровотечі, забою, вивиху чи перелому кінцівок, різноманітних опіків та у випадках відсутності у людини ознак життя. Дякуємо студентам педагогічного коледжу за активність та відвідування!

Як наголосив Олег Токарчук, соціальна відповідальність, швидкі та вірні дії допомагають врятувати життя. Домедична допомога – це те що повинна знати кожна доросла людина, а особливо ті, хто працює з людьми.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.