Франківець у битві чорних фартухів на “МастерШеф” приготував тюбик зубної пасти і пройшов далі

Новини, Суспільство

У 14 випуску 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” дев’ятка найкращих кухарів змагалася у складних та креативних випробуваннях. За крок до вильоту опинився франківець Микола Мигаль.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24 канал.

На учасників чекало одне індивідуальне випробування, у котрому вони мали поєднати дві страви в одній, далі на кулінарів чекав конкурс “Нагодуй інопланетянина” та, традиційно, битва чорних фартухів для найслабших.

У першому завданні професіонали повинні були правильно поєднати дві різні страви в одну. Важливо, щоб вони досконало доповнювали одна одну та смакували.

Микола Мигаль вирішив піти проти правил та поєднати не дві страви в одній, а розділити одну на дві в одній тарілці. Перед подачею в учасника не вийшла еспума, але він вирішив подавати страву з тим, що є. Володимир Ярославський скуштував розкладений борщ Миколи та відзначив, що бульйон у ньому мутний, а овочі не виконують ту функцію, котру мали б. Експеримент франківця провалився.

Далі судді вирішили перевернути кухню “Мастер Шеф” догори дриґом. На учасників чекало випробування космосом, а точніше, професіоналам потрібно буде приготувати страву для прибульців.

Учасниками потрібно було приготувати дві копії страви, скуштувати страву конкурента та винести вердикт у спеціальній таблиці. Оцінювали професіонали один одного за наступними критеріями: відповідність завданню, презентація, смак та сумісність інгредієнтів.

Через розлиту олію на кухні павільйону Микола Мигаль та Стела Клименко навіть кілька разів впали та набили синців.

Багато з кухарів не встигли приготувати два екземпляри страви для прибульців, та подали тільки по одній – це Віталік Нужний, Ліля Стоянова. Судді не дозволили нікому їх куштувати.

Влад оцінював страву Елі, а вона Миколи Мигаля. Микола оцінював страву Стели, а вона страву Миколи Люлько. Микола Люлько оцінював страву Віктора, а він Леоніда. Леоніду дісталась страва Владислава.

Оцінки кухарів та суддів не збіглися ні в кого, а Елеонора настільки низько оцінила страву Миколи Мигаля, що у нього в підсумку вийшло нуль балів.

Далі учасники з чорними фартухами, серед яких й Микола Мигаль, боролися за місце на проєкті.

Судді запропонувала “чорнофартушникам” самостійно обрати робочу поверхню, на якій у кожного стояла власна коробка-загадка.

Так, Елеонорі дістався джойстик, у Віталіка – шнурки, у Миколи Люлька – праска, у Миколи Мигаля – зубна щітка, у Лілі – щітка для волосся.

Кухарям потрібно було створити їстівну пару до предмета, щоб вони створили ідеальний дует.

Елеонора зробила їстівну ігрову приставку до джойстика, Віталік – кросівок, Ліля – дзеркало, Микола Мигаль – тюбик зубної пасти, а Микола Люлько – футболку.

За вердиктами суддів, в 14 випуску проєкт покинув Віталік Нужний.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.