Зеленський звозив послів країн G7 і ЄС на Луганщину (фото)

Новини, Суспільство

Президент Володимир Зеленський разом з послами країн “Великої сімки” та ЄС відвідав Луганщину.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу президента.

 

Деталі: Під час робочої поїздки до Луганської області Зеленський відвідав Меморіальний комплекс “Україна – визволителям” у смт Мілове, де у братській могилі поховано 2814 воїнів.

Він також поклав квіти до Вічного вогню та вшанував загиблих у боях за рідну землю.

Пам’ять воїнів ушанували також керівник Офісу президента Андрій Єрмак, його заступники й посли країн “Великої сімки” та ЄС, які прибули на Луганщину разом із Зеленським.

 

Президент також оглянув Дзвін Пам’яті на території меморіалу. Це перший з чотирьох дзвонів, встановлення яких Зеленський ініціював рік тому. Чотири дзвони символізуватимуть пам’ять про загиблих та примирення між країнами – учасницями Другої світової війни: Дзвін Пам’яті в Міловому, Дзвін Перемоги на Закарпатті, а також Дзвін Миру в Донецьку та Єдності – у Сімферополі, які будуть встановлені після повернення тимчасово окупованих територій під контроль України.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.