Нічні кування та лазерно – світлова і звукова інсталяція на День міста Івано-Франківська (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

7 травня до Дня міста Івано-Франківська в палаці Потоцьких відбулися нічні кування, а на завершення свята лазерно – світлова і звукова інсталяція.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратуша.

Ковалі виготовляли логотип Івано-Франківська. До процесу долучився і сам міський голова Руслан Марцінків.

Шкода, що й цьогоріч день народження міста ми святкуємо без гучних фестивалів та звичних нам програм…Але це нам не завадило хоч трішки поринути у святкову атмосферу та згадати, як колись до нашого міста з’їжджались знані ковалі з усього світу! – зазначив мер.

Також до кування дозволяли долучатися і дітям.

На Вічевому майдані також влаштували своєрідне світлове шоу, а на великому екрані транслювали спершу виступ у Палаці Потоцьких гурту “Пенсія”, а після – пісні українських виконавців, під яких франківці охоче танцювали.

Подробиці у сюжеті від  Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.