Все залежить від дій Росії: Блінкен висловився щодо ставлення адміністрації Байдена до Путіна (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Держсекретар США Ентоні Блінкен прокоментував діяльність вождя Кремля Володимира Путіна. В адміністрації президента США стежать за РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ASPI news.

Вашингтон не надто зосереджений на впливовості керівника Росії Володимира Путіна, як загалом на діях країни-агресора РФ, якою той керує. Про це 6 травня американський чиновник повідомив в інтерв’ю ВВС.

У Білому домі оцінюють впливовість і внутрішню силу російського лідера та його здатність чинити по-своєму. Реакція на дії РФ завжди буде, а найближчим часом Кремль отримає потужний сигнал.

З його слів, водночас США більше до вподоби стабільні й передбачувані відносини. У випадку, якщо Росія обере такий шлях, американці співпрацюватимуть у спільних інтересах. Місце України у такій структурі відносин американський чиновник не уточнив.

 США внесли уточнення щодо вступу України до Північноатлантичного альянсу. Також президент України у розмові з сенатором США пояснив ситуацію на фронті.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.