У Франківську правоохоронці припинили діяльність грального закладу

Новини, Суспільство

У Івано-Франківську правоохоронці припинили діяльність ще одного грального закладу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ. 

5 травня працівники управління внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області спільно з слідчими Івано-Франківського районного управління поліції задокументували діяльність закладу, який надавав послуги у протиправному бізнесі в Івано-Франківську. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Приміщення закладу працювало без вивісок, а зовні виглядало зачиненим.
Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили 25 системних блоків, касовий апарат, кошти та чорнові записи і документацію.

Поліцейські усю комп’ютерну техніку вилучили і направили на експертизу.

Правоохоронці Івано-Франківська встановлюють осіб, які причетні до злочинної діяльності. Слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до громадян: якщо ви виявили роботу грального закладу, негайно повідомляйте про це на лінію “102” для оперативного та належного реагування.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.