Зеленський констатував відсутність мирних домовленостей із РФ

Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський заявив, що мирних домовленостей із Росією щодо повного припинення вогню не вдалось досягти, тому ситуація на фронті залишається небезпечною. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Офіс президента.

Деталі: Відповідну заяву президент зробив у розмові із сенатором США, співголовою Українського кокусу в Сенаті Робертом Портманом.

За словами Зеленського, позитивні зміни у ситуації на Донбасі все ж таки є, зокрема, йдеться про зменшення снайперського вогню, а відповідно менше загиблих за останні дні.

“Однак глава держави наголосив, що так і не вдалося досягти домовленостей з Росією щодо режиму повного припинення вогню, тож ситуація й надалі залишається небезпечною”, – йдеться у повідомленні.

Що передувало: Наприкінці квітня президент Володимир Зеленський повідомив, що сторони ТКГ вже майже домовились про великоднє перемир’я на Донбасі.

Пізніше Леонід Кравчук заявив, що делегації Тристоронньої контактної групи 28 квітня підтримали саму ідею “великоднього перемир’я”, але не узгодили низку нюансів, тому продовжать консультації.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.