Увага! Інтернет флешмоб до Дня Матері

Новини, Суспільство

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ГОЛОС  запрошує всіх охочих взяти участь в інтернет флешмобі присвяченому до Дня Матері #любимопамятаємо_МАМО!

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Умови участі:
– опублікувати фото Вашої мами (або Вас з мамою) за посиланням
– фото надсилати до 9 травня (включно)
– обов’язково має бути хештег#любимопамятаємо_МАМО!

– кількість фото не обмежена!
Чекаємо на ваші світлини!

Нагадаємо, у неділю, 9 травня у світі відзначають одне з головних родинних свят День матері. Його традиційно святкують в Європі, у США, в країнах Азії. Велика популярність цього свята цілком зрозуміла, оскільки споконвіку мама була найдорожчою та найріднішою людиною для кожного. Усе життя мами присвячують своїм дітям, жертвуючи всім заради їх щастя.

В Україні святкування Дня матері відбувається у другу неділю травня. Вже протягом 100 років цей день стає приємним приводом для того, щоб зателефонувати мамі або приїхати до неї, щоб сказати «спасибі» за її кохання, підтримку і самовідданість.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.