У Городенці запрошують на виставку “Загублена історія”

Новини, Суспільство
У костелі Непорочного Зачаття Діви Марії, що в Городенці відкрилася виставка під назвою “Загублена історія”. Від учора і до обіду вівторка кожен охочий зможе на власні очі побачити цінні знахідки з підземель святині.
Про початок виставки на своїй фб сторінці сповістили організатори, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.
“Друзі, з величезним задоволенням і трепетом у серці запрошуємо вас на Великодню виставку, яка триватиме цілий тиждень! Це перша мистецька експозиція у стінах Костелу 18 століття за роки незалежності України. На вас чекають старовинні вироби знайдені просто серед сміття у різних закутках монастиря, крипти та підвалів. Наша команда плідно працювала над тим, аби відновити та дати цінним знахідкам друге дихання. Аби загублена історія знову ожила. Ми страшенно цим пишаємось! Розділімо цю маленьку перемогу разом” – йдеться у дописі.
Розклад:
П’ятниця, 30 квітня: 7:00 – 22:00
Субота, 1 травня: 7:00 – 22:00
Неділя, 2 травня: 7:00 – 10:00
Понеділок, 3 травня: 10:00 -12:00
Вівторок, 4 травня: 10:00 – 12:00
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.