“Кажіть: угорці — наші друзі” – скандальний Тищенко влаштував “шоу” на митниці

Новини, Політика, Суспільство

Народний депутат від партії “Слуга народу” і голова Закарпатської обласної організації політсилиМикола Тищенко відвідав з робочою поїздкою Ужгород.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на НВ.

Там змусив в.о. голови місцевої митниці Миколу Пожо говорити компліменти угорцям, пояснити великі черги на митниці і на всю країну сказати, коли буде добудований туалет.

“Кажіть: угорці — наші друзі. Ви почуйте мене, будь ласка: це наші сусіди. Угорщина — це країна, яка є нашим найголовнішим стратегічним партнером. І не треба на них кивати, що вони в чомусь винні. Вони ні в чому не винні, вони наші друзі”, — заявив Тищенко.

Після того, як Пожо повторив слова нардепа, Тищенко знову наказав повторити це двома мовами на камери.

“Всі чули? Керівник таможні сказав “угорці наші друзі”. І щоб я більше не чув, що угорці в чомусь винні, тому що вони там щось пропускають, щось ні”, — додав Тищенко.

Потім нардеп вирішив з’ясувати у Миколи Пожо, коли буде добудований туалет. Голова митниці сказав, що через місяць виділені на це кошти почнуть використовувати. Тищенко попросив його сказати це “всій країні”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.