Смертельна аварія поблизу Коломиї – загинуло двоє людей (відео+фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Внаслідок лобового зіткнення автомобіля «КІА» та рейсового автобуса загинули водій та пасажирка легковика. На місці працюють поліцейські.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Дорожньо-транспортна подія сталася сьогодні приблизно о 15:00 в Корничі. В автомобілі «КІА» знаходилось двоє одеситів: водій 1953 р.н. та пасажирка 1956 р.н., які отримали смертельні травми та загинули на місці події, повідомляє обласна поліція.
У рейсовому автобусі, сполученням «Івано-Франківськ-Снятин», знаходилось близько 23 осіб, шестеро з них доставлені до лікарні, на цей час встановлюються, яких тілесних ушкоджень вони зазнали, інших – на місці оглядають медики.
На місці аварії працюють слідчі обласного главку поліції, рятувальники. Причини і обставини смертельної аварії встановлюються.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.