У “гігантський” міський виконком ввели Святослава Никоровича та Романа Солов’я

Новини, Суспільство

29 квітня в Івано-Франківську відбулося пленарне засідання 8 сесії Івано-Франківської міської ради.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галка”.

В ході роботи депутати внесли зміни у персональний склад міського виконавчого комітету.

Зокрема з виконкому, згідно пропозиції міського голови Руслана Марцінківа, вивели старосту села Добровляни, радника мера Петра Кашубу.

Натомість у цей орган ввели Святослава Никоровича екс-депутата обласної ради з Богородчан, котрий на крайніх довиборах у 87 окрузі підтримував кандидата від “Свободи” Руслана Кошулинського.

Також у МВК працюватиме на громадських засадах підприємець Роман Соловей – рідний брат екс-нардепа і бізнесмена Юрія Солов’я. Причини таких кадрових змін Марцінків не пояснив.

Досі у виконкомі Івано-Франківська було рекордні 49 членів. З врахуваннями змін, тепер у ньому буде 50 членів.

До слова, на нинішній сесії міської ради була членкиня МВК Галина Бринзей – радниця Марцінківа з Колодіївки, котру люди звинуватили у дерибані землі. Мер днями заявив, що не звільнятиме підлеглу, бо вона на лікарняному, та за неї стоїть громада.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.