Ремонт озера: франківський комунальник в якості підприємця отримав мільйонне бюджетне замовлення (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради замовив капітальний ремонт центрального пірса та оглядових майданчиків міського озера на вулиці Гетьмана Мазепи в приватного підприємця, який є водночас інженером комунального підприємства “Теплий дім” (раніше – “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія”) Віктора Коржака за 1,4 млн грн.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням наНаші гроші“.

Роботи мають розпочати 5 травня і закінчити до 31 грудня 2021 року, втім, у разі затримки бюджетного фінансування терміни можуть продовжити. Згідно з кошторисом, вартість ремонту (йдеться про замощення плиткою) одного оглядового майданчика коштуватиме 139 тис. грн, центрального пірса – 925 тис. грн. Підрядник надає гарантію на роботи терміном на 3 роки.

також читати: Марнотрацтво і руйнація під час “реконструкції” Івано-Франківського міського озера (відео+фото)

Як приватний підприємець Віктор Коржак зареєструвався за місяць до того, як замовник оголосив про тендер. Він запропонував ціну, нижчу на 546 грн від очікуваної вартості.

До даної угоди підприємець мав лише два замовлення від бюджетних організацій – на заміну вікон. Обидва – за прямими угодами по 48 тис. грн та 44 тис. грн у квітні 2021 року. Відповідно майже півторамільйонне замовлення від Івано-Франківської міської ради – перша велика угода для нього. Попереднього досвіду з ремонту та реставрації подібних об’єктів він не має.

Проте у 2016-2017 роках Віктор Коржак працював інженером Івано-Франківського комунального підприємства «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія».

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.