Вихователька садка волочила по землі дитину, яку забула на подвір’ї

Кримінал, Новини, Суспільство

У Запоріжжі вихователька дитсадка №109 написала заяву за власним бажанням після того, як керівництво отримало відео, де зафіксовано, як вона поводиться з маленькими вихованцями.

Жінка забула дитину на майданчику, а коли це виявила, зігнала злість на дитині. Відео цього моменту оприлюднили на сторінці ГО “Хочу вчитися”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Як діти залишаються одні в дитсадку? Наприклад, ось так. І, звичайно, це все тому, що в неї маленька зарплата. Була б велика, вона б діток любила. Результат знаєте який? Звільнення за власним бажанням. Так само як і на попередньому місці роботи. Без відповідальності, чи не виносячи сміття з хати. Можливо, це ваша нова вихователька, яка при зустрічі мило посміхається”, – підписали відео його автори.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.