Велосипедист, якого збили в Івано-Франківську, з потерпілого став винуватцем аварії (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Потерпілий велосипедист з Івано-Франківська змушений добиватися правди після аварії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Версії”.

Чоловік отримав серйозні травми після зіткнення з автомобілем, в результаті чого був прикутий до лікарняного ліжка. Коли здоров’я повернулося, чоловік з подивом дізнався, що він не постраждав у цій аварії, а навпаки. Що ж сталося в той нещасливий день, дивіться в сюжеті нашої програми.

Аварія трапилася ще у жовтні. Але велосипедист став на ноги лише нещодавно. Весь цей час він проходив курс лікування.

“Я мав повертати на Урожайну вулицю, але я пропускав зустрічну машину. Я навіть не встиг розпочати поворот, як мене збила машина. І все, я не пам’ятаю, я три години був непритомний. У мене був перелом чотирьох позвонків хребта, обидві ноги розбиті”, – розповів Сергій Трофімов, постраждалий велосипедист.

Чоловік каже, що дотримувався всім вимог.

“Я їхав з ліхтариком червоним, який спалахував. У мене були кросівки з відбиваючими елементами. Чому водій мене не побачив, мені важко сказати”, – продовжив велосипедист.

Слідчі не вбачають провини водія. Та, за словами велосипедиста, намагаються перекласти вину на нього. У прокуратурі запевняють, що доказів проти водія авто недостатньо. Тому справу направили до слідчого для ретельнішого вивчення.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.