Зеленський не зустрічатиметься з Путіним у Москві

Новини, Політика, Суспільство

Президент України Володимир Зеленський не поїде в Москву на переговори з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” повідомив віцепрем’єр, міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На його думку, президент України може говорити з Росією спочатку про завершення війни на Донбасі і відведення російських військ із Донбасу та Криму, а вже потім про відновлення відносин між Росією та Україною. Але ця зустріч не може відбутися в столиці Росії, оскільки Росія є країною-агресором.

“Під час війни президент не може їхати в столицю і зустрічатися з людиною, яка є представником країни-агресора. Мені здається, це трохи дивна пропозиція”, – заявив Резніков.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.