“Слуги народу” розповіли, як покарають Тищенка

Новини, Політика, Суспільство

Народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко, який організував вечірку на честь дня народження дружини в локдаун, одним штрафом не обмежиться – він може бути виключений з фракції, або отримає попередження.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Україна 24.

Про це заявила нардеп від “Слуги народу”Роксолана Підласа на телеканалі “Україна 24”. За її словами, депутати не погоджувалися з тим, що Тищенко заплатить штраф – це виключно стосунки самого чиновника з правоохоронними органами та законом України.

“Депутати з “Слуги народу” не мають до цього ніякого відношення – ми не суд, адмінпротоколи ми не виписуємо”, – сказала Підласа.

“Слуга народу” зазначила, що, безпосередньо, рішення по Тищенкові прийме політрада. Коментуючи слова глави фракції “Слуга народу” Давида Арахамії про те, щоби Тищенко в якості покарання допоміг українським військовим на фронті, Підласа заявила, що благодійна допомога армії – не покарання, а це “виглядає дико”.

“Люди допомагають армії за покликом серця. Покаранням може бути або виключення з фракції, або попередження, і після двох попереджень – виняток, або позбавлення якоїсь посади. Я би голосувала за виключення з фракції”, – підсумувала нардеп.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.