Росія розпочала військові навчання в окупованому Криму

Кримінал, Новини, Політика

Сьогодні, 22 квітня, Росія почала основний етап навчань військ Південного військового округу і Повітряно-десантних військ на території окупованого Криму в межах “раптової перевірки боєготовності”.

Про це повідомило ТАСС,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У район проведення навчань перекинули війська та направили кораблі Чорноморського флоту та частину сил Каспійської флотилії.

Також у Криму розгорнули сили та засоби берегових військ, протиповітряної оборони й ракетних протикорабельних комплексів.

“У практичних діях військ візьмуть участь підрозділи загальновійськового об’єднання, об’єднання ВПС і ППО, бойові кораблі та судна, військові частини берегових військ Чорноморського флоту, частина сил Каспійської флотилії Південного військового округу, а також підрозділи аеромобільних військ”, – йдеться в заяві Міноборони.

Полігон, на якому пройдуть навчання, розташований за 60 км від Феодосії та 40 км від Керчі.

У Росії заявили, що навчання є контрольною перевіркою за зимовий період навчання, яка нібито проводиться в усіх військових округах і на Північному флоті, а загалом у квітні РФ проведе понад 4 тис. різних навчань.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.