У ВООЗ оцінили рекомендацію робити по три щеплення Pfizer

Новини, Суспільство

Рекомендацію проводити від коронавірусу три щеплення вакциною Pfizer Всесвітня організація охорони здоров’я поки що не розглядає.

Дослідження цього питання ще тривають. Надалі ВООЗ братиме до уваги рекомендації виробників вакцин щодо необхідної кількості щеплень.

Про це на брифінгу з нагоди прибуття в Україну першої партії вакцини від глобальної ініціативи COVAX сказав голова представництва ВООЗ в Україні Ярно Хабіхт, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Беручи до уваги нагальність питання, поки що мова йде про дві дози вакцини Pfizer. Якщо говорити про так звані бустерні, треті дози вакцини – дослідження з цього приводу ще тривають”, – сказав Хабіхт.

Він додав, що для України зараз має бути пріоритетом забезпечити тих громадян, які отримали перше щеплення, другою дозою вакцини.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.