Понад тисячу доз вакцини Pfizer – уже на Франківщині (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Вакцинація – один із головних методів боротьби з COVID-19. На Прикарпатті процес вакцинації триває безперервно.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на фб-сторінку голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука.

В Івано-Франківську область вже надійшло 1170 доз вакцини Pfizer, розробленої німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном.

“Ця партія Pfizer призначена виключно для працівників інтернатів і будинків для людей похилого віку, їх вихованців і мешканців, а також співробітників ДСНС України. Наразі вакцина зберігається у контейнерах із сухим льодом, температура у яких становить від -80 до -60 градусів. Важливо те, що є спеціальний пристрій, який записує всі дії із вакциною. Відповідно, ми можемо проконтролювати, чи не були порушенні умови її зберігання на будь-якому етапі”, – зазначив Бойчук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.