Через коронавірус на 55-му році життя помер викладач Прикарпатського університету Ігор Макарук

Новини, Суспільство

14 квітня на 55-му році життя передчасно перестало битися серце докторанта, доцента кафедри міжнародних відносин факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря Макарука.

Про втрату повідомляють на сайті університету, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ, з посиланням на ДзеркалоМедіа.

“Ректорат, профспілковий комітет та колективи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, факультету історії, політології і міжнародних відносин, кафедри міжнародних відносин глибоко сумують з приводу смерті колеги та висловлюють співчуття рідним і близьким покійного” – йдеться у повідомленні.

Співчуття висловила також Спілка письменників Івано-Франківщини:
“Знову на “ковідному фронті” втрати: нині помер історик, політолог, письменник Ігор Макарук (30 червня 1966-14 квітня 2021).
Щирі співчуття рідним і близьким”.

Напередодні на своїй сторінці у фейсбук Ігор Макарук написав, що перебуває в реанімації та просив про молитву:

“В РЕАНІМАЦІЇ, тому колеги і друзі не можу відповісти на ваші дзвінки. За нагоди, прошу вибачення, якщо колись, можливо, когось образив. Буду вдячний за молитву. Якщо щось, то запам’ятайте мене таким… з повагою Ігор Макарук”.

Вічна пам’ять…

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.