“Унікальний” пішохідний перехід в Івано-Франківську (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську по вул. Південний Бульвар функціонує унікальний пішохідний перехід, який з двох сторін вулиці загороджений парканчиком, що створює істотні незручності пішоходам та водіям у дотриманні правил дорожнього руху.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Вказаний пішохідний перехід розташований в акурат навпроти Івано-Франківського районного управління поліції. Однак ні місцеву владу, ні поліціянтів створенні незручності комунальними службами для пішоходів не турбують. Очевидно ці прекрасні люди, які повинні опікуватись комфортом та безпекою на вулицях міста Франкового зайняті іншими, більш важливими справами. От і виходить, вони окремо і проблеми люди окремо.

також читати: Зі смолою у чайничку до європейських доріг в Івано-Франківську… (відео+фото)

Можливо після нашого репортажу поліція побачить очевидне порушення ПДР у неї під носом та винесе припис на його усунення, випише штраф комунальникам, які створили це диво у європейському місті, чи все ж таки ні?  Нехай так все буде і далі?

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.