Зі смолою у чайничку до європейських доріг в Івано-Франківську… (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Міська комунальна компанія другий тиждень поспіль по вул. Новгородській, що в місті Івано-Франківську проводить ремонт дорожнього полотна.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Ні за, чим так не можна дивитися довго, як на вогонь, воду і як з чайничком у руках працює дорожній робітник. Так, воно у нас і є, один поливає з чайничка асфальт смолою, а десятки інших робітників спостерігають, обговорюють та радять, як  вирішити усі глобальні проблеми не лишень Франика, а й світу у цілому.

також читати: По вулиці Новгородській місті Івано-Франківську у наслідок дорожніх робіт застряг автобус (відео)

Нагадаємо, що кілька років тому, вулицю Новгородську вже ремонтували, але як завжди буває в Івано-Франківську коли сходить сніг, обов’язково забирає і частину асфальту, а з «водою у трубу» течуть і наші з вами кревні гривні.

Ось так непомітно у Івано-Франківськ прийшло тепло, весна та нові надії. Не забудьте підписатися на канал Голос ІФ, дізнавайтесь новини міста Івано-Франківська та області першими!

Подробиці у сюжеті від  Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.