Міська рада Івано-Франківська вимагає провести перевибори на округах № 87 та № 50

Новини, Політика, Суспільство

Депутати Івано-Франківської міської ради направили звернення до президента України, голови Служби безпеки та Центральної виборчої комісії з проханням призначити повторне голосування в одномандатних виборчих округах № 50 та № 87.

Про це стало відомо із трансляції пленарного засідання позачергової 6-ї сесії VIII скликання, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на RegioNews.

За таке рішення проголосували 32 депутати.

“Івано-Франківська міська рада звертається до Служби безпеки України з вимогою розслідувати масові підкупи виборців протягом виборчої кампанії та порушення чинного законодавства України в день виборів, а також під час встановлення результатів проміжних виборів на одномандатних виборчих округах № 50 та № 87”, – зачитали депутати текст звернення.

Також депутати Івано-Франківської міської ради закликають ЦВК визнати результати виборів на одномандатних виборчих округах № 50 та № 87 недійсними та призначити перевибори народних депутаті.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.