Юні франківські журналісти стали найкращими на всеукраїнському конкурсі (фото)

Новини, Суспільство

Вихованці міського центру дитячої та юнацької творчості посіли перше місце Всеукраїнського конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької журналістики “Star Way”.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на фб-сторінці Міський Центр дитячої та юнацької творчості.

Конкурс зібрав понад 500 учасників зі всієї України. Вихованці франківського гуртка журналістики та літературної майстерності вибороли перше місце у номінації “відео”.

“Саме робота нашого гуртка стала найкращою у номінації “відео”. А вихованка гуртка Марія Калакура посіла 1 місце ще й в номінації “поезія”. Вітаємо з подвійною абсолютною перемогою вихованців та їх керівницю Ольгу Андріяшко”, – йдеться у дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.