У Франківську не стало відомого психіатра Ігоря Козовика

Новини, Суспільство

Сьомого квітня на 61-му році життя перестало битися серце Козовика Ігора Івановича  – кваліфікованого лікаря-психіатра з Івано-Франківська, щирої, товариської, талановитої людини та доброго сім’янина.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Іван Козовик тривалий час завідував лікувально-діагностичним відділенням КНП “Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” (на вулиці Млинарській в Івано-Франківську).

“Колектив закладу висловлює найщиріші,глибокі співчуття родині з приводу передчасної тяжкої втрати. Сьогодні ми разом з Вами схиляємо голови у скорботі. Нехай Бог полегшить ваше горе і дасть сили перенести тяжку втрату. Вічна пам’ять”, – йдеться у повідомленні колег знаного медика.

Інформацію стосовно похорону буде відома найближчим часом.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.