На озеленення Івано-Франківська виділили 3 мільйони гривень

Новини, Суспільство

На озеленення Франківська цьогоріч виділили 3 мільйони гривень, частина коштів піде на послуги з влаштування та утримання клумб.

Про це розповів директор департаменту благоустрою Івано-Франківської міської ради Ігор Сенчук під час щотижневої оперативної наради, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицькі Гроші.

Зокрема в місті є 54 клумби, загальною площею понад 3 тисячі квадратних метрів, на яких у місті висаджують понад 20 видів квітів. Найчастіше — білі та червоні бегонії та петунії.

На опорах у місті висаджують червоні сурфінії. В центральній частині таких вазонів – 299.

Поділились також ідеями які планують втілити, до прикладу в сквері Руської Трійці планують на клумбі цьогоріч залишити ті ж самі квіти, проте змінити візерунок.

Також по місту планують висадити 300 дерев і 200 кущів.

Минулого тижня почали садити дерева на вулицях Береговій та Молодіжній.

До слова, на догляд за деревами виділили 146,9 тисяч гривень.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.