На Прикарпатті очікуеться дощ та сніг

Новини

За повідомленням синоптиків, початок тижня на Прикарпатті буде з “плюсовою” температурою та опадами.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Укргідрометцентр.

Ранкова похмура погода у понеділок, 5 квітня, утримається недовго – день та вечір обіцяють бути безхмарними. Без опадів. Температура повітря вдень 9..11о, вночі – -1..-3о. 

У вівторок, 6 квітня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, удень він посилиться, а ближче до вечора йому на зміну прийде сніг. Стовпчики термометрів покажуть -1..1о вночі та 3..5о вдень.

У середу, 7 квітня, з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вдень – 4..6о, вночі – 0..-2о.

У четвер, 8 квітня, до вечора хмари, що панували в небі весь день, заберуться геть. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Стовпчики термометрів покажуть -1..-3о вночі та 4..6о вдень.

У п’ятницю, 9 квітня, хмари, що з’являться на небі вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Без опадів. Температура повітря вдень – 7..9о, вночі – -1..-3о.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.