Ексклюзив! Голова ОДА Андрій Бойчук у вихідний відпрацьовує вправу з “тактичної стрільби” (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

03 березня голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук на полігоні Нацгвардії України в с. Старий Лисець відпраював вправу з «тактичної стрільби». Результат вражаючий!

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук виявився не лишень вправним управлінцем, який рішуче впроваджує реформи президента Володимира Зеленського, бореться із злочинністю, кримінальним бізнесом олігархів, долає пандемією коронавірусу, а й справжнім воїном – спецпрезначенцем  готовим повести за собою в бій за Україну!

також читати: Під стінами Івано-Франківської ОДА пройшла акція протесту чи проплачене збіговисько…? (відео+фото)

Нагадаємо, що під час Революції Гідності Андрій Бойчук очолював 37 сотню “Самооборони Майдану”, а з початком російсько -української війни активно обороняв Україну на фронті борячись із російськими окупантами.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.