Під стінами Івано-Франківської ОДА пройшла акція протесту чи проплачене збіговисько…? (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

22 березня під стінами ОДА відбулася акція протесту, де натовп протестував проти перебування на посаді нового голови Андрія Бойчука. На площі зібралися переважно молоді люди спортивної статури, які гучно горланили «Бойчука геть» та інші завчені кричалки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За нашими джерелами у правоохоронних органах стало відомо, що так звану акцію «протесту» зібрали особи причетні до захоплення Івано-Франківського центрального продовольчого ринку.

Івано-франківський міський голова Руслан Марцінків у себе на сторінці у ФБ влучно прокоментував цю «акцію»:

«Банду геть! Раніше вирішували питання хлопці по іншому, тепер політичні мітинги збирають!» – зазначив міський голова.

Івано-Франківськ мале місто і люди знають де справжня акція протесту, а де проплачене збіговисько. Але, як то кажуть «не має лиха без добра», адже молодики та люди пенсійного віку за такі “акції” отримають надбавку до своїх не надто великих стипендій та пенсій.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.