На Прикарпатті поліцейські продовжують виявляти водіїв з підробленими документами (фото)

Кримінал, Новини

Минулої доби на Прикарпатті поліцейські виявили двох кермувальників, які пред’явили посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто з ознаками підробки. За даними фактами розпочато кримінальні провадження та з’ясовуються усі обставини.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт поліції Івано-Франківщини.

1 квітня в Долині під час несення служби інспектори сектору реагування патрульної поліції зупинили за порушення ПДР автомобіль «Renault Scenic», під керуванням 38-річного мешканця Перегінської територіальної громади. Водій пред’явив документи з явними ознаками підробки.

Виявилось, що вони не зареєстровані та містять невідповідність водяних знаків. Згідно з базою даних, транспортний засіб не перебуває на обліку МВС, а серія та номер свідоцтва про реєстрацію належить іншому автомобілю.

Крім цього, під час перевірки інспектори з’ясували, що водій притягувався до адміністративної відповідальності за керування у нетверезому стані та позбавлений судом права керування транспортними засобами.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлює всі деталі події. Автомобіль та документи вилучили.

Ще один випадок правоохоронці виявили під час несення служби на автодорозі Н-10 «Стрий-Чернівці» поблизу села Марківці, Тисменицька територіальна громада. Під час перевірки водійського посвідченні 36-річний керманича, інспектори помітили ознаки підробки. Водій автомобіля «Iveco» розповів, що купив посвідчення в Інтернет-мережі.

За обома фактами розпочато кримінальні провадження за ч.4 ст.358 (Підроблення документів) Кримінального кодексу України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.