В “червоному” Івано-Франківську люди вийшли під стіни ОДА (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Підприємці вийшли під стіни Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер міста Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на OBOZREVATEL.

У четвер, 18 березня, в Івано-Франківську, який знаходиться в “червоній” зоні з найбільш жорстким карантином, підприємці вийшли під стіни Івано-Франківської обласної державної адміністрації через неможливість повноцінно вести бізнес.

Він підтримав людей та порекомендував їм звернутися до ОДА з проханням взяти участь в роботі комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та викласти власні умови.

“Я розумію, що вони зараз – як “між двох вогнів”. Маленькому магазину, де продаються світильники, працювати заборонено – а відкриті більші магазини, де постійні скупчення людей! Ну і допомоги теж немає”, – заявив Марцінків.

Марцінків підтримав підприємців.
Люди звернуться до ОДА.

При цьому міський голова зазначив, що скасовувати карантин у місті ще зарано, бо ситуація із захворюваністю є непростою.

“Зараз я не маю на увазі скасування обмежень. Ситуація з карантином все ще важка і хворі є. Я лише говорю про те, що заборони й вимоги для людей мають бути логічними. А наразі сподіваємось на здоровий глузд уряду і позитивне рішення на найближчій обласній комісії з ТБНС”, – написав мер Івано-Франківська.

Нагадаємо, що в Україні 18 березня оновили розподіл регіонів України на рівні епідемічної небезпеки через поширення коронавірусу. Кількість “помаранчевих” зон зменшилася до 12. У “червоній” зоні залишилися Чернівецька, Івано-Франківська, Закарпатська і Житомирська області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.