Чергові дитсадки в Івано-Франківську не працюватимуть

Здоров'я, Новини, Суспільство

Минулого тижня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що можуть запрацювати чергові дитсадки.

За його словами, відповідне звернення передали до обласної держадміністрації, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Фіртку.

Однак сьогодні його заступниця Вікторія Дротянко у Facebook написала, що школи та садочки в місті залишаться закритими до стабілізації ситуації.

“Зважаючи на складну епідеміологічну ситуацію Івано-Франківськ та область подовжують перебувати у “червоній” карантинній зоні. Відповідно школи та садочки в місті залишаться закритими до стабілізації ситуації. Вірю, що вже незабаром ситуація покращиться і діти знову зможуть нормально вчитися! А поки не забуваємо дотримуватись заходів безпеки на час карантину”, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, станом на 5 березня на коронавірус хворіють 96 дітей та 197 працівників освіти. Варто додати, що Івано-Франківськ потрапив до «червоної» зони.

На Прикарпатті за добу 330 підтверджених випадків, — 31 летальний.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.