На Городенківщині уздовж дороги “Снятин – Тязів” упорядковують узбіччя (фото)

Економіка, Новини, Суспільство

На дорогах державного значення тривають планові роботи з експлуатаційного утримання.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Службу автомобільних доріг в області.

У межах смуги відведення підрядні організації проводять вирубування чагарників на узбіччях та укосах, здійснюють заходи із дотримання санітарного стану прилеглої території.

Такі роботи проводяться на автодорогах Н-09 “Мукачево – Львів” на ділянці “Тязів – Галич”, Н-10 “Стрий – Мамалига” на ділянках “Черніїв – Марківці”, “Одаїв – Кривотули”.

Упорядкування узбіччя розпочато і на км 48+800 автошляху Р-20 “Снятин – Тязів” у селі Незвиську Городенківської ТГ. Тут вирубують поросль, опісля буде викорчувано коріння та влаштовано кювети.

“Це ділянка – зі значним ухилом прилягаючої лісосмуги та гострим поворотом дороги. Під час паводку потоки води виносять зі схилу на проїзну частину дороги ґрунт із прилягаючого сільгоспугіддя та каміння і кущі з лісопосадки. За допомогою кюветів вдасться відвести ці потоки з дороги та покращити безпеку дорожнього руху”, – йдеться в повідомленні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.