Поліцейські виявили вантажівку з викраденою лісодеревиною на Франківщині (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Правоохоронці Яремчанського відділення поліції зупинили транспортний засіб із лісопродукцією. Дозвільних документів на деревину, які б засвідчували законність придбання лісу у водія не було. За фактом крадіжки слідчі здійснюють досудове розслідування.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Минулої доби працівники сектору реагування патрульної поліції в селі Яблуниця, Поляницької ТГ, виявили автомобіль «ЗІЛ-157», в кузові якого знаходилась лісодеревина. 55-річний водій не надав правоохоронцям жодних документів,а у поясненні вказав, що перевозив колоди лісу на проханння сусіда. Поліцейські вантажний автомобіль та деревину вилучили і помістили на територію відділення поліції. Слідчими подано клопотання до суду на накладення арешту вилученого.

За фактом крадіжки передбаченої за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України розпочато кримінальне провадження. Наразі проводяться заходи спрямовані на виявлення місця зрубаної деревини. Правоохоронці Прикарпаття й надалі продовжують оперативно реагувати на повідомлення громадян щодо дій пов’язаних з незаконною порубкою лісу.

Також дивіться у відео Голос ІФ:

Також читати: Лісгосп Івано-Франківщини завдав довкіллю збитків на суму понад мільйон гривень

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.