Вчимо молодь говорити ефективно: дебатна школа в Коломиї

Новини, Суспільство

Заговори так, щоб тебе почули! Коломийська дебатна школа розпочинає набір учасників, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Коломийська дебатна школа – це одноденний онлайн-інтенсив, під час якого коломийські школярі та студенти навчаться виступати перед публікою, розвинуть навички аргументації та критичне мислення.

Учасники отримають всі інструменти, для того щоб ефективно відстоювати свою думку перед вчителями, друзями і навіть незнайомцями.

Дебати – це публічний обмін думками на певну тему між двома сторонами.Ціллю є переконати суддю у правильності своєї позиції. Та насамперед, це інструмент для особистісного зростання.

“Дебати дали мені великий поштовх вперед. Там я познайомилася з натхненними людьми, які постійно розвиваються і аналізують все навколо себе. Дебати посприяли моєму творчому росту, адже саме там я навчилася формувати логічні ланцюжки, без яких неможливо написати дійсно хорошу прозу.  ” – розповідає Ольга Волощук, яка є учасницею Дебатного клубу уже два роки.

Найкращі дебатери України проводитимуть тренінги для учасників, після яких вони застосовуватимуть нові знання на практиці, під час дебатних ігор.. Це чудовий шанс подолати страх публічних виступів, зробити і зробити стрибок до омріяної впевненості.

“Саме дебати  дали мені ту впевненість говорити на людях, швидко думати і придумувати аргументи, коли потрібно. Завжди шукати відповіді на питання “чому” і “що з того” і в результаті отримувати ідеальне есе.” – розповідає Христина Атаманюк, учениця інтернаціональної приватної школи у Вірменії.

Проект відбуватиметься 28 березня на платформі Google Meets. Кількість учасників обмежена. Тільки 48 школярів та студентів зможуть отримати найкращі інструменти для побудови власного успішного майбутнього.

Реалізація проекту можлива завдяки підтримці мережі “ТOR-БА”, мережі сервісних центрів “InVoice”.  Щоб взяти участь потрібно заповнити форму за посиланням яке знайдете в Instagram (@kolomiyadebates)

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.