“Не будьте сцикуном, а будьте справжнім козаком” – закликав Руслана Марцінківа колишній сільський голова Богдан Козак (відео+документи)

Відео-новини, Кримінал, Новини

З грудня 2020 року громадські активісти вимагають від Івано-Франківської міської ради відновлення функціонування громадської лазні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У зв’язку із цим ряд громадських та ветеранських організацій звернулися із відкритим листом до мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

11 березня громадські активісти на чолі із Богданом Козаком намагалися потрапити на прийом до міського голови Руслана Марцінківа. Натомість до них вийшов його заступник Микола Вітенко.

Питання із комунальними лазнями та й взагалі із комунальним майном, яке десятиліттями розтягується за непрозорими схемами усілякими ласими до легкої наживи особами не нове.

Час від часу місто потрясають такого роду скандали, однак у зв’язку із повним паралічем правоохоронної та судової системи в Україні ця практика успішно продовжується і майно громади майже за безцінь переходить до приватних рук.

За словами колишнього сільського голови села Городниця Богдана Козака  у Івано-Франківську колись функціонувало п’ять комунальних лазень, зараз не залишилося жодної. Останньою була продана лазня по вул. Стефаника, 31 на реконструкцію якої було вкладено чималі бюджетні кошти.

Так і не потрапивши до міського голови Руслана Марцінківа на прийом Богдан Козак через наше видання звернувся до громади та мера:

«не будьте сцикуном, а будьте справжнім козаком» – закликав Богдан Козак.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.