У Чехії загинули двоє українців. Тіла знайшли в холодильнику

Кримінал, Новини, Суспільство, Туризм

У Чехії загинули двоє українських заробітчан із міста Турки Львівської області. Їхні тіла знайшли на підприємстві у холодильній камері для зберігання фруктів.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ZAXID.NET.

За попередньою інформацією, чоловіки задихнулися газом, яким наповнюють холодильники для зберігання фруктів, пише турківське видання“Бойківщина”.

У якому саме місті і на якому підприємстві стався нещасний випадок, не повідомляється. Зазначається, що чоловіки були одружені.

“Мали гарні сім’ї, турбуючись про благополуччя яких, власне, і їздили на заробітки, як і мільйони українців, які не можуть знайти роботу на батьківщині”, – йдеться в повідомленні.

Загиблі – 30-річний Юрій Рабко та 31-річний Михайло Шуптар, які періодично їздили на заробітки в Чехію. Останнього разу перебували там майже 2 місяці. Трагедія сталася 9 березня. Без батьків залишилися малі діти.

Тривають юридичні процедури, аби доправити тіла загиблих додому. Обставини трагедії розслідує чеська поліція.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.